jueves, 20 de abril de 2017

Ernesto Ganuza al VIII Cicle de conferències

Des del Departament de Filosofia i Sociologia i el Màster en Ètica i Democràcia, continuem amb el cicle de conferències La democràcia avui: noves tecnologies i transformació social.

En la tercera sessió d’aquest espai reflexiu ens acompanyarà Ernesto Ganuza (CSIC), que ens parlarà de Democràcia i paradoxa de la participació, el dia 24 d’abril de 13:00-15:00h. a la Sala de Graus Germà Colón de la FCHS.

Ernesto Ganuza és científic titular del CSIC, i Doctor en Sociologia per la Universidad Complutense de Madrid. Ha dirigit projectes d'investigació aplicada sobre la participació de la ciutadania en la presa de decisions, i ha desenvolupat experiències a nivell local i regional basades en l'ús d'eines participatives avançades. Actualment dirigeix ​​una investigació internacional sobre l’ús dels pressupostos participatius en diferents continents.

El seminari “Democràcia i paradoxa de la participació” es centrarà en reflexionar al voltant de l’era participativa en la que ens trobem, una era que ha aixecat moltes expectatives i ha generat igualment moltes preguntes, perquè la participació ha deixat de ser un contra-poder. Què es pot esperar d'aquesta era participativa? Ganuza reflexionarà sobre les paradoxes sorgides en aquest procés, apuntant les claus per seguir pensant en la participació com una política transformadora.

Més informació: http://eticaydemocracia.uji.es/ciclo-de-conferencias-la-democracia-hoy/

Twitter: @EticaDemocracia


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Con el fin de evitar mensajes no acordes con las noticias o eventos publicados, los comentarios serán moderados por los administradores del blog.