martes, 3 de octubre de 2017

Publicat el nº21 de RECERCA. Revista de pensament i anàlisi



Acaba de publicar-se el nº21 de la revista acadèmica Recerca, una publicació del Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I de Castelló.

La democràcia directa a debat: processos i mecanismes de participació ciutadana és el títol d’aquest monogràfic editat per Yanina Welp (Universidad de Zúrich) i Vicente Ordóñez (Universitat Jaume I).

El monogràfic es composa tant de contribucions acadèmiques internacionals com d’experiències polítiques concretes. Així, contribueix a posar en perspectiva el moment actual, qüestionar les institucions democràtiques i renovar un sistema polític assetjat per la necessitat de revitalització. La profunda crisi política que travessa Europa, per citar un context proper, està provocant no només que ens interroguem sobre la política contemporània, sinó també sobre les seves mateixes bases teòriques, posant en dubte l'abast i límits de la representació. La idea de revitalitzar la democràcia sorgeix, en aquest escenari, nodrint-se de l'expectativa d'ampliar els espais d'intervenció de la ciutadania en la definició dels assumptes públics.

El monogràfic es pot consultar a la pàgina web de la revista: http://www.e-revistes.uji.es/index.php/recerca/issue/view/181



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Con el fin de evitar mensajes no acordes con las noticias o eventos publicados, los comentarios serán moderados por los administradores del blog.