lunes, 6 de marzo de 2017

Simona Levi al VIII Cicle de conferències “La democràcia avui: noves tecnologies i transformació social”

Des del Departament de Filosofia i Sociologia i el Màster en Ètica i Democràcia, continuem amb el cicle de conferències La democràcia avui: noves tecnologies i transformació social.

En la segona sessió d’aquest espai reflexiu ens acompanyarà Simona Levi (activista i fundadora del grup Xnet), que ens parlarà de Xnet: tecnopolítica y lucha contra la corrupción, el dia 6 de març de 13:00-15:00h. en la Sala de Fraus Germà Colón de la FCHS.

Simona Levi compta amb una dilatada experiència activista que en els últims anys s'ha centrat en la cultura lliure, la democràcia digital i l'ús estratègic de les eines digitals per a l'organització tecnopolítica. Iniciadora de projectes com Xnet i 15MpaRato, ha participat activament en el 15M, en els moviments per al dret a l'habitatge i l'ús de l’espai públic. Des de 2017 dirigeix ​​el Màster de la Universitat Pompeu Fabra "Drets civils, tecnopolítica i cultura digital - Béns comuns, democràcia i comunicació en l'era de la informació" i és coautora de l'assaig Cultura lliure digital. Nocions bàsiques per defensar el que és de tots i totes. Barcelona: Icaria, 2012.

Més informació: http://eticaydemocracia.uji.es/ciclo-de-conferencias-la-democracia-hoy/

Twitter: @EticaDemocracia


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Con el fin de evitar mensajes no acordes con las noticias o eventos publicados, los comentarios serán moderados por los administradores del blog.